logo
  • da
  • en
  • de

Search

Maskiner denish

Vi har rigtig mange maskiner, der giver os mulighed for at printe, gravere, sublimere og meget mere - på næsten alle tænkelige produkter. Du kan derfor trygt regne med, at hvis du har et bestemt produkt i tankerne - så kan vi forædle det på både den ene eller anden måde.

Se hvordan vi gør vores arbejde

Vi har sammensat en række videoer herunder, så du kan se, hvordan vores maskiner opererer, og hvad de kan bruges til. Er du i tvivl om, hvilke produkter vi har på lager, så klik her.

Tekstilprint

Med vores DTG-printer tilbyder vi at printe på al tekstil. Der kan printes i alle farver, du kan komme i tanker om – kvaliteten er i top.

Vi kan printe op til 38×42 cm.

Brodering

Vi kan også brodere t-shirts, skjorter og hættetrøjer i høj kvalitet og med mange detaljer.

Sublimation

Vi printer også ved hjælp af sublimationsmetoden, hvor vi varmepresser på produkter som fx termoflasker, kopper og musemåtter.

Plakatprint

Vi giver dig mulighed for at printe plakater og bannere i mange størrelser.

Vi kan printe op til 106 cm. i bredden og helt ned til A5-størrelser.

Gravering

Vi har en Roland Metaza graveringsmaskine, der kan gravere detaljerede designs og tekster i metaloverflader.

Vi kan gravere op til 8×8 cm. ad gangen.

Hvidtone print (TMT) 

Den hvidtonede printer bruger til at printe hvid på alt muligt. Vi bruger den blandt andet til vores vinflasker, stearinlys og børnetatoveringer.

Fræsning

Med vores fræsningsmaskine kan vi fræse en ønsket tekst til en træplade. Perfekt som gave – eller til dig, der har et citat, du holder særligt af. 

UV Print

En UV printer kan printe på alle alle hårde emner med en lige overflade. Vi bruger den fx til vores pop sockets – men den kan også bruges til rigtig meget andet.