logo
  • da
  • en
  • de

Search

Produkter

Med vores print on demand-service, giver vi dig et hav af muligheder for at lancere dit eget produktkatalog.

Med vores print on demand-service giver vi dig et hav af muligheder for at lancere dit eget produktkatalog.

Vi kan levere alt indenfor tryk på tekstiler, graveringer, sublamation, UV-print og meget andet – men hvilke produkter kan du så få med disse maskiner?

Alt efter hvilket produkt, du ønsker at føre i dit katalog, vil der blive brugt forskellige maskiner for at sikre dig det bedste resultat. Du kan se et lille udvalg af de produkter, vi kan producere her på siden.

Vi har mulighed for at lave meget mere, end hvad du kan se her – og vi laver alt på bestilling. Du skal derfor ikke have et varelager liggende – det står vi for.

Har du et særligt ønske om andre produkter? Så tøv ikke med at tage fat i os på mail eller tlf. 22 82 40 85

VarekatALOG

T-shirt
Hoodies

Hoodies, sweatshirts og t-shirts

Vi kan printe direkte på tekstiler med vores DTG printer.

Når vi printer med vores DTG printer, sikrer du dig en god holdbarhed på dit tryk, da designet printes direkte på tekstilen.

Vi kan levere flere forskellige modeller indenfor hoodies, sweatshirts og t-shirts, så det kommer til at passe til dit brand og katalog.

Med DTG-print kan vi printe på både sorte, hvide og andre farvede tekstiler.

For at opnå det bedste resultat af printet, ‘pre-treater’ vi vores tekstiler. Ved pre-treating kommer farverne i dit design til sin ret – det giver også en længere holdbarhed. Du vil opleve, at når vaskeguiden overholdes – så kan printet holde lige så længe som trøjen.

Tote bag
Indkøbspose
Pose med lang hank
Pude

Tasker, indkøbsposer og pudebetræk

Plastik er yt! Stofposer, bæredygtige indkøbsnet og tasker er det nye sort.

Vi går op i bæredygtighed. Derfor har vi på vores lager og i produktionen mulighed for at printe på tasker lavet af genbrugsmaterialer.

Når vi printer på tasker, indkøbsnet eller muleposer, har vi mulighed for både at lave det via DTG-print, hvor vi printer direkte på tekstilen – men også ved brug af transfertryk.

Metoden af trykket afhænger af materialet og designet. Vi bruger den metode, som vil give dig det bedste design, produktet den bedste holdbarhed – alt i alt det bedste resultat.

Ved transfer-tryk benytter vi vores Magic Touch-printer. Her udskrives dit design på særligt papir, som passer til materialet. Herefter overføres det til trykpapir, der påføres materialet.

Til sidst varmes der voks på trykket for at give det optimal holdbarhed – det vil sikre det mod vask, vind og vejr.

Når vi printer med vores DTG printer, vil materialet først blive behandlet med pre-treat, som sikrer dig, at farverne i dit design bliver så stærke som muligt og giver dig den bedste holdbarhed.

Når materialet er forbehandlet, printes der direkte på tekstilmaterialet. Herefter varmepresser vi tekstilen, så printet tørrer. Det gør, at produktet holder i mange år fremover.

Flaske
Nøglering

Lommelærker, nøgleringe og gaveartikler

Vi kan tilbyde stort set alt indenfor graverede gaveartikler og merchandise. Vil lommelærker, graverede nøgleringe, smykkeskrin eller beauty-bokse passe ind i dit sortiment, så kan du overveje at få dem graveret med dit eget brand.

Når vi graverer produktet, anvender vi vores Roland Metaza MPX-95 graveringsmaskine. Herigennem giver vi dig mulighed for at lave designs ved brug af almen tekst – men også grafiske designs, som graveres direkte på produktet.

Vi kan håndtere materialer som akryl, messing, rustfrit stål og meget mere. Dette giver dig mulighed for at lancere metalskilte, nøgleringe, bogmærker, æsker af rustfrit stål og andre sjove og fantastiske gave- og merchandise-artikler.

Lighter
Golf Bold

Lightere, golfbolde, nøgleringe af plastik og meget andet

Ønsker du at have lightere, golfbolde eller nøgleringe af plastik i dit sortiment, så kan vi hjælpe dig med det perfekte print.

Med vores UV-printer giver vi dig mulighed for at lancere merchandise i hårde materialer, om det så er plastik, glas, metal eller laminat.

Du kan få designet dine egne mobilcovers, kuglepenne, lightere, golfbolde, laminatplader og skilte i både glas og metal.

Med UV-printede produkter får du mulighed for at lancere alternativt og sjovt merchandise, som et ekstra lille opsalg til dine følgere og kunder.

Der printes direkte på materialet. Med UV-belysning tørrer farven med det samme – deraf navnet. Dette minimerer ventetiden – varen kan sendes med det samme.

Kopper
Kopper
Musemåtte
Puslespil

Krus, puslespil, musemåtter og coastere

Med sublamation får du mulighed for at lave en kollektion af krus, puslespil, musemåtter og meget mere.

Ved brug af vores sublamationsprinter printer vi designet på sublemeringspapir, hvorefter det varmes direkte på materialet. Du får den ultimative holdbarhed – trykket kan ikke slides af.

Krus, der printes med sublamation, tåler både opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Musemåtter, der printes med samme metoder, tåler vask – printet falmer ikke. Coastere kan let rengøres, uden at trykket vil ændre udseende.

Du får altså komplet holdbarhed på dine produkter, hvilket giver kunderne et design, der holder absolut lige så længe som produktet.

Plakater

Plakater, billeder og bannere

Med vores tre forskellige plakatprintere kan vi printe billeder, plakater og bannere i dit design.

Vi kan printe størrelser fra A5 og helt op til 106 cm x 30 meter.

Med vores kæmpe Epson-printer giver vi dig mulighed for både store plakater og roll-ups – men også bannere af papirmaterialer. Vi bruger kvalitetspapir fra Canon.

Ved at vi har investeret i tre forskellige printere, minimerer vi spild, da vi kan printe på papir i præcis i den størrelse, der ønskes.

Ved større størrelser end disse, benytter vi vores Epson-printer, hvorefter der beskæres til den ønskede størrelse. Med de rette indstillinger minimerer vi spild.

Notesbog
Kasket
Hagesmæk
Natbriller

Øvrige muligheder og inspiration

Hvad kan vi ellers tilbyde dig at føje til din kollektion?

Der findes et hav af muligheder – har du et særligt ønske til et produkt, så taler vi sammen om mulighederne for at efterkomme dit ønske.

Du må derfor ikke låse dig fast på nogle af de muligheder, vi præsenterer for dig her – lad endelig din kreativitet få frit løb.

Her er en liste over de produkter, vi kan tilbyde lige nu:

T-shirts
Hoodies
Sweatshirts
Joggingbukser
Halstørklæder
Indkøbsnet
Tasker
Caps
Pudebetræk
Halsedisser
Bodystocks
Hagesmække
Lommetørklæder
Gæstebøger
Dagbøger

Notesbøger
Klistermærker
Madkasser
Drikkedunke
Termokrus
Krus
Termoflasker
Mobilcovers
Covers til tablets
Forklæder
Coastere/kaffebrikker
Dækkeservietter
Powerbanks
Kortholdere
Vin- og øl-etiketter

 

Vinæsker
Natbriller
Tørklæder til hunde
Stofbleer
Nøgleringe
Lommelærker
Kuglepenne
Golfbolde
Ligthere
Plakater
Bannere
Billeder
Laminatplader
Skilte