logo
  • da
  • en

Search

Referencer

Som du måske har læst tidligere, så tilbyder vi at designe din nye shop. På den måde får du en hjemmeside, der er optimeret til at sælge mest muligt.

Shops vi allerede driver

Jesu Brødre

Jesu Brødre

Jesu Brødre er ved at være et af de største navne inden for dansk ungdomspop. De kører deres egen YouTube-kanal, hvor de uploader videoer om alt mellem himmel og jord. Deres fanbase er stærk og meget engageret i alt, hvad de laver.

lars andersen

Lars Kragh Andersen

Tager man et enkelt kig på Lars’ hjemmeside, vil man hurtigt forstå, hvem han er. Lars laver samfundskritiske videoer på YouTube og er altid klar med en udtalelse. Hans fanbase er meget engageret.

Dingo

Daniel Kristensen/Dingo

Daniel Kristensen er professionel gamer for Brøndby eSport. Han spiller FIFA og er sjovt nok rigtig, rigtig god til det. Han har en fanbase på næsten 30.000 subscribers på YouTube – en stor del af dem ser med, når han uploader flere gange om ugen.

Maxsa

MaXsa

Rene aka MaXsa, startede med YouTube helt tilbage i 2009 på hobbybasis. Efterhånden som hans kanal er vokset, takket være hans sjove og originale indhold, er det blevet til hans fuldtidsbeskæftigelse. 

Jens

Jens Forum

Jens fokuserer på spøjs comedy, dybe emner, og alt derimellem, der omhandler hans interesser! Hans fokus på originalt indhold har bidraget til en stor følgerskare på 87.000.

Nicklas Boni

Nicklas Boni

Nicklas er en 19-årig entertainer, der laver mange forskellige slags YouTube-videoer. Alt lige fra sketches, disstracks og musik til politiske holdninger. Nicklas har 25.000 subscribers på YouTube. 

Yde

Magnus “Yde” Nielsen

Magnus er en 17-årig professionel “Brawl Star”-spiller for SK Gaming. På trods af hans unge alder, har han formået at blive en af de mest populære indholdsskabere i spillet. Han har 220.000 subscribers på YouTube og 39.000 følgere på Twitch.

Yde
Spank the Floor

Spank the Floor

Spank The Floor er Danmarks fedeste DAK LABEL lavet i samarbejde med Universal Music Group.
Manden bag Spank The Floor er artisten Johny Cola, som er en af pionererne indenfor DakkeDak-genren. Nu kan Johny Cola også tilføje A&R på sit CV.

Spank the Floor
Jonas Sørensen

Jonas Sørensen

Jonas er en YouTuber kendt fra kanalen Kasjo, som han kører sammen med Kasper.

Jonas laver alt fra pranks, vlogs, challenges og gaming

Spank the Floor

Shops under opbygning

Som du jo nok ved, så tager det noget tid, før en webshop er helt oppe at køre. Vi gør dog alt for, at det ikke er dette punkt, du skal vente på, før dit merchandise kan sælges. Derfor går vi i gang med det samme, vi aftaler et samarbejde.

Under hele processen tager vi løbende kontakt til dig, så du kan godkende hjemmesidens design. På den måde bliver den lige præcis, som du vil have den.

Herunder kan du se de shops, vi er i gang med at lave. De er som sagt under opbygning – så forvent ikke, at de ser sådan her ud i morgen!

Jonas Sørensen

Hamsa Yassin

Hamsa startede med at lave YouTube-videoer i 2014 og har idag 28.300 abonnenter. Udover YouTube, har Hamsa også hamsayassin.dk til vlogs. Hamsa er også en af Danmarks største snapchattere med 5 millioner månedlige visninger.

Skal vi også lave din shop?

Vi er yderst professionelle indenfor webshops. Vi kan derfor også lave en til dig, hvorigennem du kan sælge dit merchandise til dine fans. Vi laver den endda helt gratis!

Er du interesseret? Så klik på knappen herunder.