logo

Referencer

Som du måske har læst tidligere, så tilbyder vi dig at lave din nye shop for dig. På den måde får du en hjemmeside, der er optimeret til at sælge mest muligt.

Shops vi allerede driver

Jesu brødre

Jesu Brødre er ved at være et af de største navne inden for dansk ungdomspop. De kører der egen YouTube-kanal, hvor de uploader videoer om alt mellem himmel og jord. Deres fanbase er stærk og meget engageret i alt hvad de laver.

Lars Kragh Andersen

Tager man et enkelt kig på Lars’ hjemmeside, vil man hurtigt forstå, hvem han er. Lars laver samfundskritiske videoer på YouTube og altid klar med en udtagelse. Hans fanbase er meget engageret.

Simon Langhoff/Flamesman1

Simon er en garvet haj indenfor skabning af film. Han er en selverklæret filmnørd, og meget af hans indhold er af meget høj kvalitet. Han har derfor fået skabt sig en fanbase på over 130.000 mennesker, som elsker ham og hans indhold på YouTube.

Dingo

Daniel Kristensen/Dingo

Daniel Kristensen er professionel spiller for Brøndby eSport. Han spiller Fifa, og er sjovt nok rigtig, rigtig god til det. Han har en fanbase på næsten 30.000 subscribers på YouTube, og en stor del af dem ser med når han uploader flere gange i ugen.

Maxsa

MaXsa

Rene aka MaXsa, startede med Youtube helt tilbage i 2009 på hobby basis. Eftersom hans kanal har groet takket være hans sjove og originale indhold, er det blevet til hans fuldtidsbeskæftigelse. 

Jens

Jens Forum

Jens fokuserer på spøjs comedy, dybe emner, og alt det i mellem der falder på hans interesser! Hans fokus på originalt indhold, har bidraget til en stor følgerskare på 87.000

Nicklas Boni

Nicklas Boni

Nicklas er en 19 årig entertainer der laver mange forskellige slags youtube videoer, alt lige fra sketches, disstracks, musik til politiske holdninger. Nicklas har 25.000 Subscribers på Youtube. 

Shops under opbygning

Som du jo nok ved, så tager det noget tid, før en webshop er oppe at køre. Vi gør dog alt for, at det ikke er dette punkt, som du skal vente på, før dit merchandise kan sælges. Derfor går vi i gang med den med det samme, at vi aftaler et samarbejde.

Under hele processen tager vi kontakt til dig, så du kan godkende hjemmesidens design. På den måde bliver den lige præcis, som du vil have den.

Herunder kan du se de shops, som vi er i gang med at lave. De er som sagt under opbygning, så forvent ikke, at de ser sådan her ud i morgen.

Yde

Magnus “Yde” Nielsen

Magnus er en 17 årig professionel “Brawl Stars” spiller for SK Gaming. På trods af hans lave alder, har han formået at blive en af de mest populære indholds skabere for spillet. Han har 220.000 Subscribers på Youtube og 39.000 følgere på Twitch.

Fie Laursen

Fie Laursen

Danmarks måske mest kontroversielle influencer, som ikke behøver en intro for de fleste. Fie Laursen er mest kendt for sin Instagram hvor hun har 330.000 følgere, men udover det er hun også Youtuber og laver musik. Vi ser rigtig frem til at bygge en fantastisk shop, som hendes fans vil få glæde af. 

Skal vi også lave din shop?

Vi er yderst professionelle indenfor webshops. Vi kan derfor også lave en til dig, så du kan sælge dit merchandise til dine fans. Vi laver den endda helt gratis!

Er du interesseret? Så klik på knappen herunder.