logo
  • da
  • en

Search

KM Print Erhverv

Vi er din leverandør til en lang række trykopgaver. Hos KM Print laver vi lige præcis det tryk, du ønsker - på lige netop den vare du vælger.
Kontakt os i dag
KMPrint

Hos KM Print har vi specialiseret os i tryk og gravering på en lang række forskellige materialer.

Er du træt af at skulle betale dyre domme for et kæmpe parti af reklameartikler til din virksomhed? Så har vi løsningen!

Vi printer først når du lægger en ordre, så snart at du har lagt en ordre med dit ønskede design på det ønskede produkt, så gemmer vi dine grafikfiler. På den måde er det super enkelt at bestille næste gang og om det så er samme produkt eller om det er noget andet, så har vi dine filer gemt.

Mange af vores produkter er uden mindste bestilling og opstartsgebyrer, så derfor er det nemt for dig at købe noget du har købt før i mindre mængder. Et eksempel ville være, hvis du fik en ny medarbejder ansat. Så har vi allerede gemt dine filer fra dine tidligere køb, så bliver det nemt for os at producere dit ønskede produkt.

Vi kan lave lige netop det du kunne tænke dig af reklameartikler til din virksomhed. Det er lige fra arbejdstøj til musemåtter med dit firmalogo på. Vi Har et bredt sortiment og hvis du har en god ide til eventuelle reklameartikler, så tager vi gerne det med. Der er ingen grænser for hvad vi vil gøre!

Print on demand mascot